Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги едно бързо въпросче да не правя тема ако е писано вече. Преди около 2месеца купих една 147ца на далавера и сега от няколко дена на сам на първо палене сутрин ми мигат и дисплеите с км и часовника, както и не мога да тръгна веднага, подавам газ и губи мощност. Не свети чек или др лампа по таблото. Като дам на първа и малко газ да потегля се дави и пука леко. Като загася и запаля на ново всичко е ок, форсира се не мигат табла и така. Преди да ходя по сервизите да ме подготвите малко
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
      Колеги едно бързо въпросче да не правя тема ако е писано вече. Преди около 2месеца купих една 147ца на далавера и сега от няколко дена на сам на първо палене сутрин ми мигат и дисплеите с км и часовника, както и не мога да тръгна веднага, подавам газ и губи мощност. Не свети чек или др лампа по таблото. Като дам на първа и малко газ да потегля се дави и пука леко. Като загася и запаля на ново всичко е ок, форсира се не мигат табла и така. Преди да ходя по сервизите да ме подготвите малко
      Изчисти си цедката на помпата и сипи пресен бензин. Може и боклуците от резервоара да махнеш, ако има

Comment

• Колега, за изчистването мога ли сам да се справя или да ходя на сервиз? А резервоара не е ли играчка да се изчисти?
        Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
        Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
        Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
          Колега, за изчистването мога ли сам да се справя или да ходя на сервиз? А резервоара не е ли играчка да се изчисти?
          не те знам колко си сръчен. Няма нужда да сваляш резервоара иначе

Comment

• Добиче се оказа. 30 квадрата фаянс,бака грунд,и почти цялото обзавеждане за банята. Ако бях извадил моноблока и мивката от кашоните им и тях щях да събера

P.S.
            Осветлението на дисплейчето с температурата и километрите с отделна крушка ли е? От днес не ми свети?

---------------------------------------------------
            Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
            Пай сее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Хубаво си взел фаянса,но ако не слагаш бирени капачки в ъглите под плочките да знаеш ,че потъват различно при съхненето на теракола и става кофти,та фърли и пет щайги бира в колата за да стане как си требе.

Comment

• Ейй,аз само влача хамалогията до петия етаж без асансьор,друг ги лепи. Може да си взима биричка? Тааа никой не каза дисплейчето на километража за температурата и пробега с крушка лие?

Пай сее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Да.
                  Три еднакви крушки са отзад, една отговаря за дисплея.
                  156 2.0TS

Comment

• Ясно,благодаря. Ще го извадя да я сменя благодаря за информацията.

Пай сее ...

Comment

• Леко после като стягаш пластмасовата гривна, щото се чупи лесно.
                      156 2.0TS

Comment

• Ще бъда внимателен.

Пай сее ...

Comment

• Дупката на бутона за отваряне на шофьорската врата е леко разчекната и немога да вкарам ключа. Може ли да се смени само този бутон или трябва цялата дръжка.
                          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Колеги, някой срещал ли е тази глупост да се продава отделно от помпата?
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Не, но става от много други модели.
                              Може от фиат браво/брава например , виждал съм и е същото.
                              Ще намериш във всяка морга.
                              156 2.0TS

Comment

• Гумения тампон ли се е скъсал?
                                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                                X